Mutlu Kiracı – Mutlu Ev Sahibi İlişkisi

Kiralık konut sayısının artış göstermesiyle ev sahipleri de evlerini kiralaya bilecekleri güvenilir kişiler ya da aileler bulmak istemektedir.

Her ev sahibi, evini kiralayan kişinin zamanında kira ödemesi yapmasını ve evine iyi bakmasını ister tıpkı bir ev kiralamak isteyen kişinin de ev sahibinin sorunsuz ve anlayışlı biri olmasını istemesi gibi.

Daha ılımlı yaklaşımlar içinde olmak istiyorsanız evle ilgili yapılacak değişikliklerde kiracınızın fikrini almaya özen gösterebilirsiniz.

Kiracınız eve taşınmadan duvar boyatmak, herhangi bir yenilik yapmak gibi bir düşünceniz varsa, evinizi görmeye gelen kiracının bu konudaki fikrini almak ya da bazen bu kararı kiracınıza bırakmak evin kiralanması için büyük bir sebep olabilir.

Evinizi eşyalı gezdirmek her zaman bir artı sağlayacaktır.

Boş bir evi gezmektense mobilyalı bir evi gezmek, kiracılar için görsellik sağlayacağından dolayı daha ikna edici bir yöntem olabilir. Evinizi eşyalı kiralık daire olarak biçimlendirmeseniz bile, kiracı adayları ev ziyaretlerinde fikir sahibi olacaktır.

Aradığınız özelliklere sahip bir kiracıyla tanıştığınızda kira fiyatı ile ilgili değişik yollar izlemek karşı taraf için teşvik edici olabilir.

Örneğin, peşin ödemelerde aylık kira bedelinde indirim yapmak ya da taksitlere bölmek gibi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *