Kağıthane’de Yaşamanın Ayrıcalıkları

kağıthane kiralık daire

Kağıthane, İstanbul’da yaşamak isteyenlerin en çok tercih ettikleri ilçelerden biridir. Şehrin Avrupa yakasında bulunan Kağıthane; Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçeleri ile komşu konumdadır. Ayrıca Haliç’e de küçük bir kıyısı bulunmaktadır. İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olmasından dolayı, çok sayıda tarihi yapıya rastlamak mümkündür. Her yıl yerli ve yabancı binlerce insanın yerleştiği Kağıthane, burada yaşayanlar için pek çok ayrıcalık sunmaktadır. Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı, üç katlı tüp geçit ve daha pek çok mega projenin merkezinde yer alan ilçe, kentsel dönüşüm uygulamalarının da en yoğun gerçekleştirildiği yerlerdendir. Bu sayede Kağıthane sürekli olarak yeni bir çehreye kavuşmakta ve tarihi zenginliğini, modern mimarinin zenginliği ile pekiştirmektedir. Ticaret ve sanayi açısından oldukça gelişmiş olan ilçede iş olanakları da fazladır. Aynı zamanda çok sayıda üniversite de bu ilçede yer almaktadır.

 

Bakırköy’de ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenleri ve ayrıcalıklarını paylaştığımız yazımıza buradan erişebilirsiniz.

 

Kağıthane’de Daire Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

kağıthane kiralık daire

Kağıthane’de yaşamanın sağlayacağı ayrıcalıklardan tam olarak yararlanmak ve dolayısıyla bu ilçeye yerleşmek isteyenler için çok sayıda kiralık ev seçeneği mevcuttur. Ayrıca halihazırda burada yaşayan ve daha farklı bir eve çıkmak isteyenler açısından da Kağıthane kiralık daire seçenekleri oldukça geniştir. Ancak Kağıthane’de daire kiralarken dikkate alınması gereken bazı noktalar vardır. Bunları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Güvenlik: Suç oranlarının her geçen daha fazla artış göstermesi, insanların daha güvenli bölgelerde yaşamalarını zorunlu hale getirmiştir. Kağıthane’de ev kiralarken de bu hususun üzerinde durulmalı ve güvenlik açısından yeterli bölgeler tercih edilmelidir.
  • Depreme Dayanıklılık: Kuzey Marmara hay hattı üzerinde yer alan İstanbul, deprem riskinin en yüksek olduğu şehirlerden biridir. Bu yüzden de kiralık ev seçimi yaparken evin depreme dayanıklı olmasına dikkat edilmelidir.
  • Ulaşım: Toplu ulaşım araçları ile havalimanı ya da otogar gibi alanlara ulaşımının kolay olması da Kağıthane kiralık daire seçiminde dikkate alınması gereken noktalar arasındadır. Özellikle ulaşımın büyük zorluklar arz ettiği İstanbul’da toplu taşıma araçlarına yakın olmak büyük bir avantajdır.
  • Sosyal Olanaklar: Kiralanacak evin hem kendisinin hem de dış çevresinin sosyal olanaklar bakımından zengin olması da büyük önem taşımaktadır. Okullar, eğlence merkezleri, sağlık kuruluşları, spor salonları gibi alanlara yakın olmak gereklidir.

 

Kağıthane Kiralık Ev Fiyatları

Kağıthane’de her bütçeye uygun kiralık ev bulabilmek mümkündür. Ancak doğru evi seçmenin önemli koşullarından biri de fiyatıdır. Kira fiyatları üzerinde etkili olan faktörler iyi bilinmeli ve yaşanılmak istenilen bölgedeki emlak endeksleri ile kıyaslama yapılmalıdır. Detaylı bir araştırma yapıldığında, daha iyi koşullara sahip evleri, daha uygun fiyatlar ile kiralayabilmenin mümkün olduğu görülecektir.

 

RentRovi ile Kolay Kiralama, Kolay Kiraya Verme

ev-kiralama

Ev kiralama, bireylerin zorunda kalmadıkça kaçındıkları bir iştir. Zorlu ve zahmetli bir süreç olan ev kiralama sürecinde profesyonel destek almak, tüm zorlukların üstesinden gelerek kiralama yapabilmek için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Uzun yıllardan beri Kağıthane de dahil olmak üzere İstanbul’un tüm ilçelerinde uzman ekibi ile hizmet sunan RentRovi, hem ev sahiplerine hem de ev kiralamak isteyenlere ciddi kolaylıklar sağlamaktadır. Her şeyden önce kiralama esnasında yapılması gereken resmi prosedürleri yürütmesi ve her iki tarafı da bu zahmetlerden kurtarması gelmektedir. Bununla birlikte ev sahiplerine 1 yıllık peşin kira ödemesi yaparak onların nakit ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktadır. Üstelik bunu yaparken kiracıya da herhangi bir ekstra ödeme yüklenmemektedir. Kiracılar açısından da depozito ödemesini ortadan kaldırması ve taşınma esnasında yapılan masrafları minimuma indirmesi gibi kolaylıklar sunmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *