Bakırköy’de Yaşama Deneyimi

bakırköy kiralık daire

Türkiye’nin en büyük metropolü olan İstanbul’un gözde ilçeleri arasında yer alan Bakırköy, her yıl binlerce yerli ve yabancı insan tarafından yaşamak için tercih edilmektedir. Yüzölçümü bakımından İstanbul’un en geniş ilçelerinden olan Bakırköy; Güngören, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Küçükçekmece ilçeleri ile komşudur. Hem Cumhuriyet döneminde hem de daha önceki dönemlerde İstanbul’un en çok önem verilen bölgelerinden biri olan Bakırköy, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile de ön plandadır. Öte yandan modernlikten de geri kalmayan ilçede, modern mimarinin en başarılı örneklerine rastlamak da mümkündür. Ayrıca Bakırköy sanayi ve ticaret açısından da son derece gelişmiş bir bölgedir. Yerli ve yabancı çok sayıda işletmenin bulunduğu ve her geçen yıl yapılan yatırımların artış gösterdiği ilçe, çalışmak için de geniş olanaklar sunmaktadır.

 

Bakırköy’de Kiralık Daire Seçenekleri

Bakırköy’de yaşamak isteyenler için seçenekler oldukça zengindir. Artan nüfusun talebini karşılamak üzere her geçen gün daha fazla konutun inşa edildiği ilçede hem satılık hem de kiralık ev bulabilmek son derece kolaydır. Bakırköy kiralık daire tutmak isteyenler için fiyat konusunda da büyük bir çeşitlilik söz konusudur. Öyle ki her bütçeye uygun kiralık ev bulabilme olanağı mevcuttur.

Bakırköy’de Daire Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bakırköy kiralık ev tutarak bu bölgede yaşamaya karar verenlerin dikkat etmeleri gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktaları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Depreme Dayanıklılık: İstanbul’da yaşamanın belki de en olumsuz yanı, deprem riskidir. Tarihi bir semt olan Bakırköy’de de depreme dayanıksız çok sayıda yapı bulunmaktadır. Deprem tehdidini en aza indirebilmek için ev kiralarken depreme dayanıklılığına azami derecede dikkat edilmelidir.
  • Sosyal Olanaklar: Kiralanacak evdeki sosyal olanakların artması bir yandan kira fiyatının artmasına, öte yandan yaşamın daha rahat ve konforlu hale gelmesine neden olmaktadır. Özellikle bireyler kendi ihtiyaç duydukları sosyal olanakların, kiralayacakları ev için geçerli olmasına özen göstermelidir.
  • Ulaşım: Bakırköy’de ya da İstanbul’un herhangi bir noktasında ev kiralarken üzerinde durulması gereken konulardan biri de ulaşımdır. Tercih edilecek evin toplu taşıma araçlarına yakın olmasının yanında; kara, hava ve deniz yolu ile şehirlerarası ya da uluslararası taşıma araçlarına da yakın olması gereklidir.
  • Profesyonel Kiralama Desteği: İstanbul gibi büyük bir metropolde uygun evi bulabilmek kadar, o evi zahmetsizce kiralayabilmek de önem arz eden bir durumdur. Bu noktada profesyonel destek almak, hem kiralama işleminin daha kolay yapılabilmesine hem de bu aşamada harcanacak maliyetlerin azalmasına yardımcı olacaktır.

 

RentRovi ile Kolay ve Hızlı Kiralama

ev-kiralama

Herhangi bir zorluk ile karşılaşmadan ev kiralayabilmek için profesyonel destek almak hayati öneme sahiptir. Uzun yıllardan beri Bakırköy ve İstanbul’un diğer ilçelerinde kaliteli ekibi ile kiralama hizmetleri sunan RentRovi, hem evini kiralamak isteyenler için hem de kiralık ev arayanlar için geniş olanaklar sunmaktadır. Bu olanakların başında evrak işlerinin kolaylıkla halledilmesi ve yasal prosedürlerin daha kısa sürede halledilmesi gelmektedir. Özellikle çalışan ve bu işlemleri yürütmek için yeteri kadar zamanı olmayanlar için RentRovi’nin sunmuş olduğu bu hizmet son derece yararlıdır. Bununla birlikte depozito ödemek istemediği için Bakırköy sahibinden kiralık daire arayanlar için de depozitosuz kiralama kolaylığı sunmaktadır. RentRovi, evini kiraya vermek isteyenler için de toplu nakit ödeme yapmaktadır. 1 yıllık kira bedellerini peşin alan ev sahipleri, bu sayede acil nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilmektedir. RentRovi ile yapılan sözleşmenin her yıl yenilenmesi ile bu düzeni devam ettirebilmek mümkündür.

 

Yıllık Kiranızı Peşin Alın, Nakit İhtiyacınızı Karşılayın

yıllık kira almak

Evinizi kiraladıktan sonra kiralarınızı sorunsuz alabileceğinize dair bir garantiniz olsa nasıl olurdu? RentRovi, Koçfinans güvencesiyle evini kiralamak isteyenler için yıllık kira imkanı sağlıyor. Evinizi RentRovi ile kiraya vererek 1 yıllık kira bedelini peşin olarak tahsil edebilir ve nakit ihtiyaçlarınızı kolaylıkla görebilirsiniz. Bu sayede kira peşinde koşma ya da kira tarihi kovalama gibi stres yaratan durumlardan da uzaklaşmış olursunuz. Detaylar için “RentRovi ve Koçfinans İş birliği ile Ev Kiralamak Artık Daha Kolay” adlı blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *