Tüm Konut Kiralama Sürecini Online Hale Getiren RentRovi İle Tanışın

Birçoğumuz hayatımızda en az bir defa ev kiralama deneyimi yaşamışızdır. Bu yüzden ev kiralarken ya da evini kiraya verirken nasıl sorunlarla karşılaşıldığına aşinayız. Biz de RentRovi ekibi olarak daha önce Türkiye’nin farklı şehirlerinde ev kiralama deneyimi yaşadık. Bu deneyimden yolla çıkarak; hem kiracılarla hem de ev sahipleriyle yaptığımız yüz yüze görüşmeler sonucu onlarında fikirlerini alarak;

Yaşanılan sorunlar neler?

Ev kiralamak ya da evini kiraya vermek oldukça zahmetli ve masraflı bir süreçtir. Kiracı için bu süreçte karşılaşılan en büyük sorunlardan birisi % 12’lere varan komisyon oranı 1 ile 3 kira arasında değişen depozito ücretidir. Bu da kiracının bütçesini oldukça zorlamakta ve kiracı için büyük bir sorun haline gelmektedir. Yine hem ev sahipleri hem de kiracılar oturdukları yerde online bir şekilde ev kiralayıp evlerini kiraya veremediklerinden dolayı bir takım bürokratik sürece dahil olmakta bu da onlara zaman kaybettirmekte ve sorun haline gelmektedir. Yine ev sahipleri evlerinin kimler tarafından kiralandığını bu kişilerin güvenilir kiracı olup olmadığını bilmediğinden ilerleyen süreçlerde bir takım sorunlar yaşamaktadır.

Bu sorunlara nasıl çözüm üretebiliriz?

Soruları üzerine yeni nesil konut kiralama deneyimi yaşatan RentRovi’yi inşa ettik.

RentRovi kiracılar ve konut sahipleri için doğrudan, masrafsız ve güvenilir bir konut kiralama deneyimi yaşatan web platformudur. Oturduğunuz yerden herhangi bir aracıya gerek kalmadan güvenli, kolay ve online bir şekilde konut kiralayabilir ya da konutunuzu kiraya verebilirsiniz. Bu sayede zaman ve paradan tasarruf etmiş olacaksınız. Geleneksel konut kiralama platformlarına oranla %50’ye varan komisyon ücreti avantajı sağlıyoruz. Depozito ücretini kaldırıyoruz depozitonun yerine geçebilecek geniş kapsamlı konut koruma sigortasını ücretsiz sunuyoruz. Konut koruma sigortasının içerisinde doğal afet, yangın, depremden tutunda kombi klima bakımı çilingir çağrılmasına kadar hepsini kapsıyor. Kiracılarımız için acil durumlarda 7/24 hizmet verebilecek asistanlık hizmetini ücretsiz sağlıyoruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *