Evini Kiraya Vermek mi?

Ev kiralamanın en yoğun yaşandığı aylarda evini kiraya vermekte en az ev kiralamak kadar zor ve zahmetli bir süreç.

Ev sahiplerinin çoğu mecburen geleneksel yöntemlerle evi kiraya veren emlak ofisleriyle çalışıyor. Artık sokak sokak gezerek ev arama devri kapandığı için camlara asılan ilanların eskisi kadar etkili olmadığını size hatırlatmak isteriz.

Başka bir yöntem olan emlak sitelerine ilan vererek kiracının kendisine ulaşmasını bekliyor.Ev sahiplerine dayatılan bu yöntemler beraberinde bir takım risklerde meydana getiriyor. Öncellikle evinin kim tarafından kiralandığını bu kişinin güvenilir bir kiracı olup olmadığıyla ilgili ne bir kredibilite ne de bir sorgulama mekanizması bulunmuyor. Ayrıca ev sahibi ilerde kiracının kira ödemesiyle ilgili yaşayacağı sorunlarla ilgili ev sahibini hukuksal korumaya yönelik bir destekte sağlanmıyor.

RentRovi olarak siz değerli müşterilerimize sunduğumuz avantalardan bahsedelim;

Bizler kendi bünyemizde yer alan konutları öncelikle geniş kapsamlı ve ücretsiz sigortayla koruma altına alıyoruz.

Evleri ziyaret ederek evin resim video ve tüm bilgilerini alarak rentrovi.com’da yayınlıyoruz. Yaptığımız bu çalışmayla amacımız kiracılar tarafından yapılan ev ziyaretini en aza indirip ev sahibine zamandan tasarruf sağlıyoruz.

Ev sahibi rentrovi.com üzerinde mesajlaşma butonunda kiracısıyla iletişim kurabiliyor. Anlaştıktan sonra kiracının kredi skoruna bakılıyor ve yeterli skora sahipse belirlenen zamanda kiracı gelip evi ziyaret ediyor, her şey yolundaysa ev kiraya veriliyor.

Ev kiraya verildikten sonra da ev sahibi ve kiracıyla olan ilişkimiz sadece evi kiraya verme aşamasında kalmıyor, sizin yanınızda durmaya ,sizinle ilgilenmeye devam ediyor.Ev sahibi — kiracı tartışmaları sıkça görülen can sıkıcı br durumdur. Depozito, kiraya zam vs. gibi konular derken iki taraf arasında soğuk savaş rüzgarları eser. rentrovi.com bu konuda hızlı ve en doğru fikirleri size sunar ve bu türden gerginliklerin hüsranla biten ev maceralarının en aza indirgenmesi her iki taraf içinde uygun olacak.

Eğer bu sorun çözülmeyecek gibiyse onlara gerekli teknik ve hukuksal desteği ücretsiz sunuyoruz.

Sıkça rastlanan kira aksaklıkları yaşandığında ev sahibi adına kiracıya ihtarname hazırlayıp gönderebiliyoruz. Siz başka bir şehirde ya da farklı ülkede yaşadığınızda bile online bir şekilde evlerinizi takip edebilme olanağı sağlayıp, içinizi rahat ettiriyoruz.

Sizde gönül rahatlığıyla evinizi kiraya vereceğiniz kiracılarla karşılaşmak istiyorsanız rentrovi.com’u ziyaret edin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *