Sonbaharda Evini Kiralamak İsteyenler için Öneriler

şişli-kiralık-daire

Emlak sektöründe sonbahar mevsimi en iyi ikinci dönem olarak görülür. Yılın bu dönemlerinde piyasada yaz aylarına göre daha az ev bulunsa da doğru fiyatlandırılmış ve doğru hedef kitlenin karşısına çıkan bir gayrimenkul her zaman talep görür.

Bu duruma potansiyel müşteriler tarafından bakmak da gerekiyor. Kiracılar genel olarak soğuk havalarda ev aramanın zor olacağı düşüncesiyle kış ayları gelmeden ev arayışına ve aksiyonuna geçmiş olurlar. Ayrıca, havanın soğuk olmaması kiralık ev gösterirken ev sahiplerine ve müşterilerine avantaj sağlar.

Sonbaharda ev kiralamalarını nasıl hızlandırırsınız?

sonbaharda-ev-kiralamak

Sonbahar aylarında müşteri profilleri genel olarak üniversite öğrencileri, okul veya iş değişikliği sebebiyle şehir değiştirenler ailelerden oluşur. Müşteri hedef kitlenize uygun özellikle okul veya üniversite yakınında ulaşım avantajına sahip evlerinizi öne çıkarmanızı tavsiye ediyoruz.

Sonbaharda taşınmak isteyen potansiyel kiracılar genel olarak iş veya okul değişikliği sebebiyle ev aradıkları için vakit kaybetmek istemezler. Bunu bir avantaja çevirebilirsiniz.

Sonbaharda evinizi kiralamanızın en kolay yolları

Pazara hakim olun ve doğru fiyatlandırma yapın.

Öncelikle kiraya vermeyi düşündüğünüz evin lokasyonunda pazar araştırması yapmanız gerekiyor. Evinizin benzer özelliklerini taşıyan ve hali hazırda kirada olan evlerin fiyatlarını araştırın ve karşılaştırma yapın. Bu sayede fiyatlandırma konusunda bilgi sahibi olarak en doğru fiyatlandırmayı bulabilirsiniz.

İlanlarınız için dikkat çekici bilgi ve görseller kullanın

İlan tıklamalarında fotoğrafların payı çok büyük. Potansiyel kiracınızın ilgisini çekebilecek ve onu kiralama davranışına yöneltecek iyi görsellerle donatılmış, doğru ve ilgi çekici bilgiler verilmiş ilanınızı oluşturun.

İlanınızda merak edilen bilgileri vererek potansiyel kiracılarınızın kafasında soru işaretleri bırakmayın. Objektif bir biçimde verilen bilgiler her zaman tatmin edici olmuştur. Evin özellikleri yanı sıra lokasyonu ve ulaşım olanakları konusunda da mutlaka objektif olun.

Taşınmaya hazır ve rağbet gören bir ev olduğunu hissettirin

Yukarıda belirttiğimiz gibi sonbaharda genel olarak taşınmaya hazır iş veya okul değişikliği sebebiyle taşınmak isteyen müşteriler ile sıkça karşılaşabilirsiniz. Evinizin taşınmaya hazır, boyalı, tadilat gerektirmeyen ve masrafsız bir ev olduğunu vurgulayın.

Ayrıca, evini kiraya vermek veya ev kiralamak isteyenler için hazırladığımız rehber niteliğindeki “Kiralık Evi Olan Ya Da Ev Kiralayanların Dikkatine!!” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Evinizi kiralamayı zahmetsiz hale getirmek için Rentrovi ile iletişime geçin

rentrovikiracilari

RentRovi ev sahipleri ve kiracılar için uçtan uca doğrudan, masrafsız ve güvenilir bir ev kiralama deneyimi sunan uzun dönem ev kiralama uygulamasıdır. Ev sahipleri ve kiracıları platformumuz üzerinden herhangi bir aracıya gerek kalmadan doğrudan buluşturuyoruz. Türkiye’deki ilk uzun dönem ev kiralama platformuyuz. RentRovi bir ilan platformundan farklı olarak hem ev sahipleri hem de kiracılar için, ev kiralamanın başından sonuna kadar 7/24 kesintisiz bir hizmet sunuyor.

Ev sahibiyseniz herhangi bir ücret ödemeden RentRovi’ye kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra aynı gün içerisinde profesyonel ekibimiz sizinle iletişime geçip, sizin için uygun olan bir zaman diliminde gelip evinizin resim ve videolarını çekiyorlar. Yaptığımız bu profesyonel çalışmayla kiracı tarafından yapılan ev ziyaretlerini %60 azaltmakta ve kiralık evinizi diğer kiralama platformlara oranla daha hızlı kiraya veriyoruz. Bu çalışmaları yaptıktan sonra evlerinizi hızlı bir şekilde güvenilir kiracılarla buluşturuyoruz. Kiracı seçimi hakkında titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bir gelire sahip ve bu geliri somut verilerle bize sunan kiracılara evleri kiraya veriyoruz.

Ortalama 7 günde evinizi güvenilir kiracılarla buluşturun

Google aramalarında ‘Güvenilir Kiracı’ diye arama yapıldığında ilk karşınıza RentRovi çıkacaktır. Evleriniz yaptığımız titiz çalışma sonucu ve kiracılara sunduğumuz hizmetler sayesinde ortalama 7 gün içerisinde doğru fiyatlandırmayla güvenilir kiracılarla buluşturuyoruz.

Views:
489
Article Tags:
Article Categories:
konut kiralama

Comments

  • çok faydalı bir yazı olmuş, teşekkür ederim

    berat November 8, 2020 8:24 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *