RentRovi ve Koçfinans İş birliği ile Ev Kiralamak Artık Daha Kolay

ev kiralama

Sahip olduğu evi kiraya vermek ve bu yolla gelir elde etmek isteyenler, kiralama işlemi esnasında pek çok zorlukla karşı karşıya kalmaktadır. Güvenilir kiracı bulamama, kiraları zamanında tahsil edememe, resmi evrak ve sözleşme işlerinin yoğunluğu gibi sorunlar, ilk bakışta akla gelen zorluklardandır. Bu hususlarda ev sahiplerine destek sağlamak ve kiracıların da kolayca ev bulmalarına yardım etmek için hizmet sunan RentRovi, bu doğrultuda hizmet portföyünü her geçen gün genişletmektedir. Son olarak Koçfinans ile iş birliği yapan RentRovi, buradan doğan potansiyeli de en iyi şekilde müşterilerine aktarıyor.

ev kiralama

Koç Şirketler grubunun bir iştiraki olan ve konut ile otomotiv sektörleri başta olmak üzere çeşitli satın almalar için finansman sağlayan Koçfinans, RentRovi’nin çalışma ortakları arasında yer almaktadır. Bu ortaklığın evini kiraya vermek isteyenler ile ev kiralamak isteyenler için yararları aşağıdaki gibidir:

  • Ev Sahipleri İçin Peşin Kira Ödemesi: RentRovi’nin Koçfinans ile yaptığı anlaşma gereği ev sahiplerinin alacakları 1 yıllık kira peşin olarak Koçfinans güvencesiyle ödenmekte ve daha sonra aylık taksitler halinde kiracıdan tahsil edilmektedir. Bu sayede ev sahipleri anlık toplu nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmektedir. Yıllık kira ödemeleri, her yıl yapılacak sözleşme yenilemesi ile devam ettirilebilmektedir.
  • Kiracılar İçin Depozitosuz ve Komisyonsuz Kiralama: RentRovi ile Koçfinans iş birliği ev sahiplerinin yanı sıra kiracılara da olumlu katkı sağlamaktadır. Yeni bir ev kiralamak isteyenlerin oldukça masraflı olan depozito ve komisyon, RentRovi üzerinden yapılacak kiralamalarda sıfırlanmaktadır. Böylelikle kiracılar doğrudan evi kiralayıp oturabilmektedir.

Üstelik RentRovi’nin ev sahibi ve kiracı taraflara sağladığı olanaklar bunlarla da sınırlı değil. Kiralama işlemleri için gerekli olan evrak işleri hem kiracıların hem de ev sahiplerinin en mustarip oldukları konular arasındadır. Özellikle düzenli bir işte çalışan ve evrak işleri ile uğraşmak için yeteri kadar zamanı olmayan bireyler için bu durumların yarattığı zahmet iki kat daha fazladır. Maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla ev kiralamayı kolaylaştıran RentRovi, bu işlemlerin de kolaylıkla tamamlanmasını sağlamaktadır.

Doğrudan, Masrafsız ve Güvenilir Online Ev Kiralama Platformu: RentRovi

RentRovi ev sahipleri ve kiracılar için uçtan uca doğrudan, masrafsız ve güvenilir bir ev kiralama deneyimi sunan uzun dönem ev kiralama uygulamasıdır. Türkiye’deki ilk uzun dönem ev kiralama platformu olan RentRovi bir ilan platformundan farklı olarak hem ev sahipleri hem de kiracılar için, ev kiralamanın başından sonuna kadar 7/24 kesintisiz bir hizmet sunuyor.

ev-kiralama

Sahip olduğu evi kiraya vermek isteyenler açısından bu son derece zorlu bir süreçtir. RentRovi bu zorluk durumunda ev sahiplerinin yanında olmak ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile evlerini kolay bir şekilde kiraya verebilmelerini sağlamaktadır.

Evinizi Kiralarken Zamandan Tasarruf Edin

ev kiralama

Evini kiraya vermek isteyenler açısından en önemli hususlardan biri zamandır. Zira evin boş kaldığı her gün, gelir kaybına neden olmaktadır. Evinizi RentRovi ile kiraya verirseniz hem daha kısa sürede kiracı bulma şansınız artar hem de evraklar ve diğer resmi işlemler ile uğraşmaktan kurtularak zamandan çift yönlü tasarruf etmiş olursunuz.

Evinizi Güvenilir Kiracılarla Buluşturan Platform

Güvenilir bir kiracı bulabilmek, kiracı bulmaktan daha önemli bir durumdur. Bu yüzden de ev kiralama işlemi yapılmadan önce kiracı adayının güvenilirliğinden emin olunmalıdır. Evini RentRovi ile kiralayanlar için bu duruma da problem olmaktan çıkıyor. Seçilmiş ve güvenilir kiracılar ile ev sahiplerini bir araya getiren RentRovi sayesinde, güvenlik kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kiralama Sonrası Destek Hizmeti

RentRovi’nin sizler için sunduğu en büyük hizmetlerden biri de kiralama sonrasında da destekçiniz olması. Evinizi kiraya verdikten sonra, istediğiniz her zaman RentRovi ile iletişime geçebilir ve hizmet sonrası destek olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Yıllık Kiranızı Peşin Alın, Nakit İhtiyacınızı Karşılayın

Evinizi kiraladıktan sonra kiralarınızı sorunsuz alabileceğinize dair bir garantiniz olsa nasıl olurdu? RentRovi, Koçfinans güvencesiyle evini kiralamak isteyenler için bu olanağı sağlıyor. Üstelik aylık değil, yıllık kira garantisi ile. Evinizi RentRovi ile kiraya vererek 1 yıllık kira bedelini peşin olarak tahsil edebilir ve nakit ihtiyaçlarınızı kolaylıkla görebilirsiniz. Bu sayede kira peşinde koşma ya da kira tarihi kovalama gibi stres yaratan durumlardan da uzaklaşmış olursunuz.

Evinizi kiraya verirken kiralama siteleri de bu durumda çok büyük rol oynuyor. Bir önceki yazımızda ev kiralama siteleri hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Kiracıların Gözünden RentRovi

RentRovi, kiracıları bir aracı olmadan doğrudan ev sahipleriyle buluşturuyor. Geleneksel emlakçılık ve geleneksel emlak platformları dışına çıkarak tüm kiralama süreçlerini dijitalleştiren RentRovi, kiracılar için zaman ve paradan tasarruf sağlıyor.

ev kiralama

Geleneksel emlak ofislerine oranla % 50′ ye varan komisyon indirim avantajı sağlayan RentRovi, sunmuş olduğu farklı depozito seçenekleriyle ev kiralarken kiralama maliyetlerini en aza indirmeyi amaclıyor.

Platformda yer alan tüm evlerin konum, resim ve fiyat bilgileri %100 doğru olup bu sayede ev ziyaretlerinizi en aza indirerek kiracıların oturduğu yerden ev kiralamasına imkan tanıyor.

Views:
2863

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *