Beşiktaş’ta Kiralık Ev Bulma Rehberi

Beşiktaş’ta ev arıyorsanız bu yazıya dikkat etmelisiniz…

Beşiktaş ilçesi, yapılan birçok araştırma sonucunda İstanbul’un en pahalı ilçesi olarak seçilmiş, listenin en üstünde yer almıştır. Yaşanılacak yerler olarak refah düzeyi, eğitim seviyesi en iyi ilçeler arasındadır.

beşiktaş-kiralık

Beşiktaş’ta Ev Kiralamanın Avantajları

İstanbul’un en eski ve en merkezi yerleşim bölgelerinden biri olan Beşiktaş’ta yaşamanın birçok avantajı bulunuyor. Kentin en işlek ve en canlı bölgesi olan bu ilçe, tam bir alışveriş, iş ve konut bölgesi olma özelliği taşıyor. Bu özelliği ile bir metropolde yaşamanın tüm nimetlerini içinde barındıran Beşiktaş’ta ulaşımdan alışverişe, sağlık merkezlerinden, kültürel yaşam mekanlarına kadar sosyal yaşamın gereği olan her şey bölge sakinlerinin elinin altında.

Konumu itibari ile İstanbul’un merkez ilçelerinden biri olan Beşiktaş’tan birçok ilçeye kolay ulaşım imkânı bulunmaktadır. İstanbul’da Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na kolayca geçebileceğiniz bir ilçe hem vapur seferleri hem de köprülere yakınlığıyla ulaşım daha kolay. Beşiktaş için her yere yakın tabirini kullanırsak abartmış olmayız. Ayrıca keyifli boğaz yolculukları için vapur iskeleleri ayağınızın dibinde. Ek olarak metro, tramvay, finüküler ve deniz ulaşımının bulunduğu gibi Zincirlikuyu Metrobüs hattının da ilçeden geçmesi size zaman kazandırması açısından büyük fayda sağlayacaktır.

Ayrıca, Şişli’de ev arayanlar için hazırladığımız rehber niteliğindeki Şişli’de Kiralık Ev Bulma Rehberi yazımızı inceleyebilirsiniz.

Beşiktaş Kiralık Daire Fiyatları

beşiktaş-kiralık

Beşiktaş ilçesi genel olarak fiyatların yüksek olduğu bir ilçedir. Sahile ve merkeziliğe yakınlığından dolayı da bu şekilde gözükmektedir. Ortalama amortisyon süresi 28 yıl civarına çıkmıştır. Sizler için Beşiktaş kiralık daire fiyatlarını aşağıdaki şekilde listeledik.

Beşiktaş ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.900
2+1 3.500
3+1 4.500
4+1 6.500

 

Etiler Kiralık Daire Fiyatları

Levent ve Bebek semtleri arasında kalan bir bölgedir. İstanbul’un en pahalı semtleri arasındadır. Ulaşım açısından çok kolaylık sağlayan bir bölgedir. 2 köprüye de, metroya da yakındır. Caddesinde birçok restoran ve mağazayı bulundurmaktadır. Ortalama amortisman süresi 35 yılı aşabilmektedir.

Etiler ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1
2+1 4.500
3+1 5.800
4+1 8.000

 

Akatlar Kiralık Daire Fiyatları

Etiler ve Levent mahalleleri arasında yer alır. Şişli Terakki Lisesi, Akatlar Kültür Merkezi, Akatlar Spor Kompleksi bulunmaktadır.

Akatlar ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1
2+1 4.000
3+1 5.200
4+1 7.000

Ulus Kiralık Daire Fiyatları

Boğaz manzarasıyla insanların ilgi odağı olduğu ve kendi adında parkının bulunduğu bir semttir. Beşiktaş’ın en dikkat çeken semtleri arasındadır.

Ulus ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.700
2+1 3.800
3+1 5.500
4+1 8.000

Bebek Kiralık Daire Fiyatları

İstanbul’un en pahalı semtleri arasında yer alan diğer bir semttir. Fiyatların yüksek olması nedeniyle gelir düzeyi daha üst kişilere hitap etmektedir. Konumu ulaşım rahatlığına oldukça elverişlidir. Sahil boyu bir yol almaktadır.

Kiralık dairelerimiz için sunduğumuz profesyonel video çekim örneklerinden birini aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bebek ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1
2+1 4.500
3+1 7.000
4+1 8.800

Arnavutköy Kiralık Daire Fiyatları

Popüler bir semt olmasına rağmen son zamanlarda düşüşe uğramıştır.

Arnavutköy ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.900
2+1 4.200
3+1 5.000
4+1 5.500

Levent Kiralık Daire Fiyatları

Alışveriş merkezlerinin ve gökdelenlerin bulunduğu bir semttir. İki metro istasyonunu barındırmaktadır ( levent- 4. levent). Levent ev kiraları metrekare fiyatı 27 TL civarındadır.

Levent ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.800
2+1 3.500
3+1 5.000
4+1 9.000

Gayrettepe Kiralık Daire Fiyatları

Barbaros Bulvarının yukarı kısmına denk gelen tüm alanı kapsamaktadır. Adında metro hattı bulunmaktadır ve bu durum ulaşımı kolay hale getirmiştir. Ev fiyatları bir tık ortalamanın üstünde yer almaktadır.

Gayrettepe ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.800
2+1 3.500
3+1 4.300
4+1 5.000

Dikilitaş Kiralık Daire Fiyatları

Yıldız ve Fulya arasında kalan bir semttir. Beşiktaş’ın en kalabalık semtleri arasında yer alır. Bu semtteki daire fiyatları her sene artış göstermektedir.

Dikilitaş ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.850
2+1 3.300
3+1 4.100
4+1 5.700

Ortaköy Kiralık Daire Fiyatları

beşiktaş-kiralık

Sahil hattında yer almaktadır. Turistlerin en uğrak semtlerinden biri olarak bilinir. Evlerin yakınlığından ve sokakların küçüklüğünden dolayı mahalle havasını kaybetmemiş bir bölgedir.

Ortaköy ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 2.700
2+1 3.400
3+1 5.300
4+1 6.500

Kuruçeşme Kiralık Daire Fiyatları

Ortaköy ve Arnavutköy arasında kalan bir mahalledir. Sembolü olarak Kuruçeşme Arena ve Kuruçeşme Parkı bilinir.

Kuruçeşme ev fiyatları Kiralık (TL)
1+0 ve 1+1 3.100
2+1 4.200
3+1 5.000
4+1 5.800

Beşiktaş’ta Ev Kiralama Deneyimini RentRovi ile Yaşayın

RentRovi olarak ev kiralama operasyonlarına ilk başladığımız ilçelerden birisi de Beşiktaş’tır. RentRovi ev kiralamayı teknolojiyle birleştirip ev sahipleri ve kiracılar için, güvenilir masrafsız ve uçtan uca ev kiralama deneyimi sunuyor.

Ev sahipleri ve kiracıları platformumuz üzerinden herhangi bir aracıya gerek kalmadan doğrudan buluşturuyoruz. Türkiye’deki ilk uzun dönem ev kiralama platformuyuz. RentRovi bir ilan platformundan farklı olarak hem ev sahipleri hem de kiracılar için, ev kiralamanın başından sonuna kadar 7/24 kesintisiz bir hizmet sunuyor.

ev-kiralama

Ev sahibiyseniz herhangi bir ücret ödemeden RentRovi’ye kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra aynı gün içerisinde profesyonel ekibimiz sizinle iletişime geçip, sizin için uygun olan bir zaman diliminde gelip evinizin resim ve videolarını çekiyorlar. Yaptığımız bu profesyonel çalışmayla kiracı tarafından yapılan ev ziyaretlerini %60 azaltmakta ve kiralık evinizi diğer kiralama platformlara oranla daha hızlı kiraya veriyoruz. Bu çalışmaları yaptıktan sonra evlerinizi hızlı bir şekilde güvenilir kiracılarla buluşturuyoruz. Kiracı seçimi hakkında titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bir gelire sahip ve bu geliri somut verilerle bize sunan kiracılara evleri kiraya veriyoruz.

RentRovi & Koçfinans İş Birliği ile Ev Sahipleri ve Kiracıların Hayatını Kolaylaştıran Yenilikler

yıllık kira almak

Koç Şirketler grubunun bir iştiraki olan ve konut ile otomotiv sektörleri başta olmak üzere çeşitli satın almalar için finansman sağlayan Koçfinans, RentRovi’nin çalışma ortakları arasında yer almaktadır. Bu ortaklığın evini kiraya vermek isteyenler ile ev kiralamak isteyenler için yararları aşağıdaki gibidir:

  • Ev Sahipleri İçin Peşin Kira Ödemesi: RentRovi’nin Koçfinans ile yaptığı anlaşma gereği ev sahiplerinin alacakları 1 yıllık kira peşin olarak Koçfinans güvencesiyle ödenmekte ve daha sonra aylık taksitler halinde kiracıdan tahsil edilmektedir. Bu sayede ev sahipleri anlık toplu nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmektedir. Yıllık kira ödemeleri, her yıl yapılacak sözleşme yenilemesi ile devam ettirilebilmektedir.
  • Kiracılar İçin Depozitosuz ve Komisyonsuz Kiralama: RentRovi ile Koçfinans iş birliği ev sahiplerinin yanı sıra kiracılara da olumlu katkı sağlamaktadır. Yeni bir ev kiralamak isteyenlerin oldukça masraflı olan depozito ve komisyon, RentRovi üzerinden yapılacak kiralamalarda sıfırlanmaktadır. Böylelikle kiracılar doğrudan evi kiralayıp oturabilmektedir.

Ortalama 7 günde evinizi güvenilir kiracılarla buluşturun

Google aramalarında ‘Güvenilir Kiracı’ diye arama yapıldığında ilk karşınıza RentRovi çıkacaktır. Evleriniz yaptığımız titiz çalışma sonucu ve kiracılara sunduğumuz hizmetler sayesinde ortalama 7 gün içerisinde doğru fiyatlandırmayla güvenilir kiracılarla buluşturuyoruz.

Sizler de bu deneyimin bir parçası olmak istiyorsanız https://www.rentrovi.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Comments

  • İyi bir içerik ama ev sayıları sınırlı

    Ahmet December 8, 2020 11:08 pm Reply
  • Gayet güzel bir blog yazısı ama kira fiyatları biraz tutarsız

    Ferman December 27, 2020 3:30 am Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *