Mülk Yönetimi Nedir, Kimlere Fayda Sağlar?

Blog yazımızda sorunsuz mülk yönetiminin ev sahiplerine sunmuş olduğu avantajlardan bahsediyor olacağız..

RentRovi ile Sorunsuz Mülk Yönetimi Artık Mümkün!

Günümüzde, mülk sahipleri hayatın karmaşası içerisinde fazla uğraş vermeden, mülklerinin etkin bir şekilde yönetimini, kontrolünü detaylarıyla inceleyerek kontrol edebilecek ve hayatlarını kolaylaştırabilecek yetkililerce yönetilmesini tercih ediyorlar. Mülk sahipleri için mülk yönetimine vakit ayırmak zaman kaybı ve biraz da zahmetli olabiliyor. İşte tam da burada etkin mülk yönetimi için devreye, Türkiye’nin ilk ve tek orta ve uzun dönem kiralama platformu olan RentRovi ekibi giriyor! 


RentRovi olarak sizlere ev kiralama, finans, teknoloji ve mülk yönetimi alanında devrimsel yenilikler sunuyoruz. Mülk yönetimini, sağladığımız paketlerle evinizi yöneterek siz değerli ev sahiplerine %50 oranında para tasarrufu yapmanıza olanak sağlıyoruz.

Güvenli bir şekilde evinizi kiraya vermek ve sorunsuz mülk yönetimi için RentRovi ekibinden destek alıp kendi yükünüzü hafifletmek sizin için en karlı seçenekler arasında! 

Peki Roviler Size Neler Sunuyor?



RentRovi ailesi olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip ev sahiplerine senelik peşin kira ödemesi ve aylık kira gelir garantisini sunuyoruz. Böylelikle mülk sahiplerini, ”Bu ay kiramı alabilecek miyim?” Derdinden kurtarıyoruz. 

Size sunduğumuz paketler içerisinde kendinize en uygun olanı seçtikten sonra, gerisini bize bırakın!  

Sizin yerinize özel reklamlarla birlikte en doğru ve en güvenilir kiracıları bulup aklınızdaki tüm soru işaretlerini gideriyoruz. Minimum efor maksimum kazanç sağlayan mülk yönetim paketimizi  www.rentrovi.com ‘dan inceleyip gerekli formu doldurabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra Roviler 24 saat içinde size dönüş sağlamış olacak. Sizden eviniz hakkında bilgileri aldıktan sonra profesyonel değerleme ekibimiz size değerleme raporu sunuyor olacak. Bu raporla birlikte profesyonel video ve fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra eviniz kiracılandırılmaya hazır hale gelecek! 

Evinizi kiracılandırdıktan sonra aidat takibi, hukuksal destek, tadilat, tamirat takibi ve geniş kapsamlı ev koruma sigortası gibi hizmetlerimizin olduğu Sorunsuz Mülk Yönetim paketi sayesinde hiçbir efor sarf etmeden evinizi kiraya verebiliyoruz!

RentRovi yenilikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız;

2023 Ev Kiralama Trendleri Hakkındaki Blog yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Views:
530
Article Categories:
konut kiralama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *