Bu Sonbahar Evimizde İçimiz Isınıyor

Sonbaharın serinliğini yavaş yavaş hissetmeye başladığımız bu günlerde herkes kadar biz de içimizi ısıtan bir ev ortamında bulunmak için can atıyoruzdur.

Havaların soğumasıyla birlikte evler de değişmeye başladı. Sonbahar bize soft ama sıcak renkleriyle bir giriş yaptı. O zaman biz de evlerimizi bu renklere uygun hale getirelim. Kiraladığınız evde geçirdiğiniz zamanın kalitesini artırmak istiyorsanız, bu yazıya mutlaka bir göz atın derim..

Sonbaharda kadife etkileri geçmişten günümüze uyarlanıyor ve evin en özel alanlarında yerini alıyor… Rahatlatıcı ve huzur verici bir özelliği olan kadife, ahşapla birlikte kullanıldığında ortama çok farklı bir hava katıyor. Soğuk havalarda hasır aksesuarlar ya da etnik desenli renkli halılar evinize sıcaklık katmaya devam ediyor. Yazın sıcaklığını yansıtan bu hasır aksesuarlar evinizde kolayca farklı bir ortam oluşturmanızı sağlıyor.

Sonbaharla birlikte evde daha çok vakit geçirmeye başladıysanız da eğer koltukların renklerini, yastık kılıflarının desenlerini yenilemenin, şalları da koltuk başlarına örtmenin vakti geldi demektir…

Kısacası iyi bir ev bulmak da, bu evin sıcaklığını sağlayıp güzel dekore etmek de sizin elinizde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *