RentRovi Evinizi Güvenilir Kiracılarla Buluştursun

Türkiye’de 2019′ da yaklaşık 6.7 milyonun üzerinde ev kiraya verildi. Kiraya verilen evlerin büyük bir çoğunluğu geleneksel yöntemlerle ev kiralamayı sağlayan emlak ofislerinin aracılığıyla oldu. Geriye kalan kısımda, ev sahipleri tarafından evlerini online ilan sitelerinde yayınlayarak kiracılarla buluşturdular. Türkiye’de ev kiralama işlemleri çoğunluk emlak ofisleri aracılığıyla kısmen de farklı platformlar aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Günümüzde halen kullanılan bu ev kiralama yöntemleri beraberinde bir takım risklerde meydana getirmektedir. Bu risklerin en önemlisi ve ev sahipleri içinde büyük bir sorun haline gelen güvenilir kiracı bulma sorunudur. Özellikle ev sahipleri evlerini kiraya vermek istediklerinde evlerinin kimler tarafından kiralandığını? Bu kişilerin güvenilir kişi olup olmadığını bilmediğinden ilerleyen süreçlerde bir takım sorunlar yaşamaktadır.

Ev sahiplerinin kiracılarla ilgili en sık karşılaştıkları sorunlar:

  • Kiranın zamanda ödenmemesi ve ya eksik ödenmesi
  • Kiracı aylarca evi kullanıp kirayı ödememesi
  • Fatura ve ortak alanlarla ilgili ödemeleri aksatması ya da hiç ödenmemesi
  • Evi düzensizce kullanıp eve ve evin içinde bulunan eşyalara zarar vermesi.

Ev sahibi olarak gelir elde etmek için yatırım yaptığınız ev yukarıda saydığımız problemlerden dolayı huzurunuzu kaçırabilir ve bazen bir eve yatırım yaptığınız için pişman olabilirsiniz. Bu duruma sebebiyet veren de evlerinizin kimler tarafından kiralandığını ve bu kişilerin gelir durumunu kanıtlayacak bilimsel bir veri sunan ev kiralama platformunun olmamasıdır.

RentRovi Evinizi Güvenilir Kiracılarla Buluştursun

RentRovi olarak temel ilkelerimizden biriside güvendir. Evlerin kimlere kiraya verildiğini, bu kişilerin güvenilir kiracı olup olmadığı bizim için son derece önemlidir. Evleri kiralamak isteyen kiracıların gelir durumlarını kanıtlayacak belgeler ve kredi notlarını kontrol etmekteyiz. Bu verilere ulaştıktan sonra kiracının gelir durumu kanıtlandıktan sonra evleri kiraya veriyoruz.

Evler kiraya verildikten sonra da hizmetimiz aynen devam ediyor. Kiralama sonrası hizmetimizde ev sahibinin kira ödemeleri ve kiracılarla ilgili yaşayacağı bir sorun karşısında, aracı rolü üstlenerek sorunları hukuksal süreçte çözüyoruz. Sizlerde gönül rahatlığıyla evinizi teslim edebileceğiniz güvenilir kiracılarla çalışmak istiyorsanız rentrovi.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *